BØGER & FOREDRAG

Siden 2007 har jeg skrevet bøger ved siden af mit arbejde med kommerciel tekst og video. Efter ønske afholder jeg foredrag om serien Familiefred og om mine bøger generelt.

TRYKTE UDGIVELSER

Familiefred Forældre

FamilieFred med dine forældre

FamilieFred med dine forældre er til voksne, der har en svær relation til deres forældre. Bogen indeholder en psykologfaglig del samt cases.

Familiefred med dine voksne børn 
er anden bog i serien Familiefred som Dansk Psykologisk Forlag udgiver. Bogen er til 50+ forældre med voksne børn og udkommer i 2015.

Familiefred med dine voksne børn

Familiefred med dine voksne børn er anden bog i serien Familiefred som Dansk Psykologisk Forlag udgiver. Bogen er til 50+ forældre med voksne børn.

Fri og rig - inspiration til iværksætteri indeholder 12 succeshistorier og debat mellem erfarne iværksættere samt en kom-i-gang guide. Bogen kan lånes på biblioteket men ikke længere købes.

Fri og rig

Fri og rig – inspiration til iværksætteri indeholder 12 succeshistorier og debat mellem erfarne iværksættere samt en kom-i-gang guide. Bogen kan lånes på biblioteket men ikke længere købes.

Hverdagens psykopater 2 
- ofrene fortæller
er en genudgivelse af ‘Kvinder der lever farligt’ (fra 2008) og handler om kvinder i forhold præget af psykiske og / eller fysiske overgreb. Ubehagelig men oplysende læsning.

Hverdagens psykopater

Hverdagens psykopater 2 – ofrene fortæller er en genudgivelse af ‘Kvinder der lever farligt’ (fra 2008) og handler om kvinder i forhold præget af psykiske og / eller fysiske overgreb. Ubehagelig men oplysende læsning.

Kvinder der lever farligt er skrevet til kvinder, der lever eller har levet i et forhold med fysisk eller psykisk magtudøvelse. Udgået fra forlaget.

Kvinder der lever farligt

Kvinder der lever farligt er skrevet til kvinder, der lever eller har levet i et forhold med fysisk eller psykisk magtudøvelse. Udgået fra forlaget.

SAMMEN er Fyens Stifts årspublikation for 2014. Fokus er fællesskabet i og omkring folkekirkerne på Fyn. I alt 18 tekster om hverdag og fest, hjemland og udland, fangeskab og frihed. Publikationen fås gratis på de fynske biblioteker.

SAMMEN

SAMMEN er Fyens Stifts årspublikation for 2014. Fokus er fællesskabet i og omkring folkekirkerne på Fyn. I alt 18 tekster om hverdag og fest, hjemland og udland, fangeskab og frihed.

eventyret-om-o

Eventyret om O

Eventyret om O er skrevet som en hyldest til Odense, H.C. Andersen og byens forvandling, der begyndte med lukningen af gaden, der siden 1970 har skåret sig gennem Odense og delt den i to. Bogen udkom i 2014 og blev uddelt gratis i 3000 eksemplarer den dag, Thomas B. Thriges Gade blev afspærret for biler.

nisserne-på-loftet

Nisserne på loftet

Nisserne på loftet blev skrevet til ‘Build a Bear’ i 2012 via reklamebureauet pryhl og trykt som bog.

Bogen blev oversat og givet gratis til børn i Danmark, Norge og Sverige i forbindelsen med lanceringen af nissedukker hos ‘Build a Bear’ i Norden.

BØRNEBØGER SOM APPS

trolde

Godnatsang og historie

Tre små trolde – godnat til de små var første app jeg skrev, tegnede og fik udgivet – i første omgang blot som en test. Historien hittede overraskende hos de mindste, og er den mest populære af mine apps. Formentlig på grund af godnatsangen, børn gør til deres egen ved at udskifte navnet i den.

Mom-to-be

Tanker på digt til gravide

Mom to be er historien om ventetid – skrevet på digt og suppleret af kultegnede illustrationer. Historien er inspireret af mine egne erfaringer med at blive mor, og tegningerne af en frise linoleumstryk, jeg har set på og holdt af hele min opvækst.

alt-bliver-godt-igen

Tre slutninger af vælge imellem

Alt Bli’r Godt Igen er fortællingen om Karnu og hendes bamse, der bliver glemt. Børnene kan vælge imellem tre slutninger, hvor alt bliver godt igen. Stemningen bliver sat med specialkomponeret musik. Da Alt Bli’r Godt Igen udkom i App Store i 2011, var det den første danske interaktive børnebog.

hej-baby

Højtlæsning til de mindste

Hej Baby er en børnebog skabt som app, så børnene kan få læst højt på iPad’en, når mor eller far ikke kan. Fortællingen handler om, hvordan forældre mødes og stifter familie. Versioner i både blåt og pink farveunivers.

gnuls-jul

Til julestemningen

Gnuls jul er altid en populær app i december, hvor historien om højtiden sætter tanker om traditioner i gang. Historien handler om at turde være den, man er.